#evdeyimokuyorum

Merhaba,
 
Bildiğiniz gibi önümüzde kamu sağlığına katkıda bulunmak amacıyla önlem olarak halkın büyük bir kesiminin evlerinden dışarı çıkmayacağı bir sürece girdik. Bu dönemi bir kaygı sürecinden ziyade çeşitli koşuşturmalar nedeniyle ertelediğimiz işleri yapmak, biraz sakin vakit geçirmek için iyi bir fırsat olarak değerlendirmek elimizde.
 
OKUYAY Platformu olarak biz de bu dönemi, okumayı yaygınlaştırmak için yaptığımız çalışmalar adına bir farkındalık kampanyası düzenleyerek değerlendirmeyi planlıyoruz. Kampanya dahilinde medya paylaşımlarımızı kişilerin evde geçireceği süreyi kitap okumak için bir fırsat olarak görmelerini sağlayacak fikir ve içeriklerle destekleyeceğiz. Ebeveynlerin çocuklarıyla kitap okumasına dair paylaşımlarımızı çeşitli okuma ve etkinlik önerileriyle zenginleştireceğiz. Kitap okuma potansiyeli taşıyan veya daha önce okuyan ama bu alışkanlığı körelmiş yetişkinlere yönelik önerilerimiz de olacak.

Bu içeriklerin daha etkin olabilmesi ve yayılabilmesi için paylaşımlarımızda zaman zaman etkileşimli kurgular yapacağız. (Fotoğraf paylaşma, kitap listesi önerme, kitap oyunları vb.) Sosyal medya kanallarımızdan yapacağımız paylaşımlarda #evdeyimokuyorum etiketi başta olmak üzere okuma hakkında farklı etiketler de kullanacağız.

Okuma kültürünü yaymak için değerli çalışmalara imza atan sizlerin de bu farkındalık çalışmasında bize destek olmanızı rica ediyoruz. Sosyal medya hesaplarından yaptığımız paylaşım ve etiketleri kullanarak bu farkındalığı yaygınlaştımada sağlayacağınız katkı hepimiz adına büyük önem taşıyor.
 
Gelin hep beraber bu krizi sağlıklı bir toplum için büyük önem taşıyan okuma kültürünü yaygınlaştırmak ve katkımızı daha etkin kılmak adına hepimiz için bir fırsata çevirelim.
 
Kitap En İyi Arkadaş!
 
OKUYAY Platformu

Covid 19 Salgını...